SPORTOM ka pravim vrednostima

sppredstavlja projekat koji je usmeren ka mladim ljudima sa ciljem da se podstaknu na akciju, usmere ka pravim vrednostima i zdravim stilovima života.                                              

Planiramo različite sportske aktivnosti, sportske dane, vikende, kampove... koje organizuju i vode sami učesnici projekta kao i profesionalci. Uporedo sa sportskim aktivnostima i vežbama organizujemo i radionice i diskusione grupe na sportskom terenu i van njega koje dalje podstiču razvoj i unapređenje ličnosti a vode ih psihološki savetnici, lajf koučevi i studenti.

 

Primenjujemo holistički pristup u radu koji obuhvata fizički, duševni i duhovni aspekt.

 

Ako bismo rekli da je hrana gorivo za naše telo onda bi duhovni aspekt bio gorivo za našu dušu. Dobro je poznata izreka da je u zdravom telu zdrav duh, stoga kroz ovaj projekat stavljamo fokus na oboje.

Pridružite se i vi! Ako ste student ili srednjoškolac i želite da u zdravom telu imate i zdrav duh, ako želite da se družite sa vašim vršnjacima, da upoznate nove ljude, naučite neke zdrave stilove života javite se!

Ukoliko se bavite sportom rekreativno ili profesionalno, a dopada Vam se naš projekat, javite se, mi smo uvek otvoreni za saradnju.

Više informacija OVDE